Beltéri és kültéri zöldfalaink

Az ország teljes területén végzünk zöldfal telepítést és karbantartást. Bármilyen elképzelést megvalósítunk automata zöldfalainkkal.

iroda zöldfal
Tárgyaló zöldfal
beltéri zöldfal

Egyedi zöldfal kaspórendszerünk legfőbb előnyei és tulajdonságai:

Előny 11

Felszivó öntözés: a zöldfal kaspó aljában lévő vizből annyi vizet vesz fel a növény, amennyi neki kell. Elegendő 1-4 hetenkénti automata öntözés

Előny 10

A cserepek bármikor könnyen cserélgethetőek a növényfalon belül, igy új variációk, formák is kialakithatóak.

Előny 9

Bármilyen forma megépithető: Kocka, téglalap, T alak, H alak, körivben is telepithető, nem szükséges közvetlenül a padlóra helyezni.

Előny 8

Nagy, mégis mobil kaspóknak köszönhetően kellően nagy gyökérzónát tud a növény kialakítani. A konkurenciánál 50%-al nagyobb kaspókkal dolgozunk.

Előny 7

Teljesen zárt növényfalrendszer, sehol sem tud kifolyni belőle a viz

Előny 6

Folyamatosan kisérletezünk a legújabb, legkülönlegesebb növényekkel saját tesztfalunkon, hogy a miéink legyenek hazánk legváltozatosabb és legszebb zöldfalai.

Előny 5

Hatalmas raktárkészletünknek, összeszokott csapatunknak és gondosan kiépített beszerző hálózatunknak köszönhetően a szerződést követően akár 1 héten belül is telepíteni tudjuk a zöldfalat.

Előny 4

Garantáljuk, hogy ár-érték arányban növényfalaink első helyen szerepelnek

Előny 3

Teljesen zárt kaspórenderrel dolgozunk, melynek öntözése, tápanyagutánpótlása, vízelvezetése és világítása is teljesen automatikus. 1m2 falfelületen 36 növény helyezkedik el.

Előny 2

Távfelügyeleti rendszerünkkel folyamatosan nyomon követjük zöldfalainkat, ha bármi eltérést tapasztalunk, azonnal jelezzük és elhárítjuk a hibát.

Előny 1

Online, azonnali árajánlatot kaphat, melyet ingyenes, személyes vagy videókonferenciás felmérés után véglegesítünk.

Teljesen automata zöldfal

Teljesen automata zöldfal rendszer

Amennyiben víz, elektromos és csatorna kiállás található a közelben, teljesen automata öntözést, vízelvezetést, tápoldatozást és világítást építünk ki. Opcionálisan okosvezérléssel, ami távolról is vezérelhető, figyeli a felhasznált vizmennyiséget továbbá a tartály vizszintet, igy jelez, ha bármilyen probléma lépne fel.

Félautomata zöldfal

Félautomata zöldfal rendszer

Bárhová könnyen telepíthető, csupán elektromos kiállás szükséges hozzá a zöldfal közelében. A hozzá tartozó víztartály közvetlenül a zöldfal alá, mellé de akár egy másik helyiségbe is tehető, melyet 2-6 hetente szükséges megtölteni vízzel. Amennyiben van vízvételi lehetőség a közelben, a tartály feltöltése is történhet automatikusan, ezzel teljesen automata rendszer érhető el.

Zöldfal öntözés

Akkor öntözz, ha szükséges

Nedvességfigyelő rendszerünk folyamatosan monitorozza az ültetőközeg nedvességtartalmát és kizárólag akkor indit öntözést, ha az szükséges.  

Zöldfal világítás

Fény nélkül nincs élet, igy minden zöldfalhoz ajánlott a kiegészitő világitás.

Profi, növényekre optimalizát világitástechnikáink több méretben, formában, szinben és kialakitásban is elérhetőek, hogy minden helyiségbe beleilljenek és a növények is jólérezzék magukat.

Ezen lámpákkal a természetes fény teljes egészében kiváltható, akár egy ablak nélküli irodában is telepithető a zöldfal. Lakberendezőkkel is konzultálunk egyedi lámpa igények esetén - szinte minden lámpából megtaláljuk azt, ami jó lesz a zöldfal növényei számára is.

Mivel a növények a fényből táplálkoznak, így minden zöldfalunkhoz telepítünk világítást is.

Kipróbált, sok éve üzemelő zöldfal rendszerek, növényfajták és ültetőközeg

Kevesebb mint 1%-os a telepités utáni növénycsere (a legtöbb esetben 0%). A növénycsere garanciális az első 2 hónapban - folyamatos karbantartás esetén teljes idő alatt.

Rendkivül változatos növényfajtákkal dolgozunk

Saját, tesztelésre kialakitott zöldalunkon folyamatosan kutatjuk azon növényfajtákat, melyek beleillenek elképzeléseinkbe.

Nagyon gyorsan telepítjük Önnek egyedi zöldfalát.

500db növényes rendszerig az esetek 98%-ban 1 nap alatt telepitjük a teljes zöldfalat, akár a megrendelést követő héten.

Összeszokott, profi csapat

Számunkra semmi sem lehetetlen. Profi szerszámainkkal a teljes zöldfal kivitelezést mi végezzük, bármilyen víz, villamossági, gépészeti telepítést megoldunk. Pontosan érkezünk, nagy hangsúlyt fektetünk a precíz munkára és az ütemtervek betartására. Rendet, tisztaságot és egy gyönörű zöldfalat hagyunk magunk után.

100%-ban újrahasznotított

Zöldfal kaspóink teljesen újrahasznosított anyagból készülnek és a későbbiekben is teljesen újrahasznosíthatóak. Rendkívül időtállóak, nagy szilárságúak, ellenállnak a fagynak és az UV sugárzásnak is. Európán belül készülnek, ezáltal kisebb a szállítás karbonlábnyoma.

Bármilyen elképzelése van, mi megvalósítjuk Önnek

Engedje szabadjára fantáziáját, mi azon leszünk, hogy bármilyen kreatív ötletét megvalósítsuk. Legyen az órási falméret, félkörív, fal közepén lévő csík, a zöldfalban lévő tv, feliratok, stb. Nekünk nem tud lehetetlent mondani.

Külön telepithető a zöldfal szerkezet
és a növényzet

Nagyobb kivitelezéseknél a zöldfal szerkezeti átadás biztositott, mig az épitkezés legvégső pontjaként kerülhetnek be a növények.

A kaspókra, a telepitésre és a gépészetre 2 év garanciát biztositunk.
Amennyiben mi gondozzuk megépült zöldfalát, a növényekre a teljes gondozás ideje alatt garanciát biztosítunk és ingyen cseréljük.  

Dús, kellően nagy méretü növényekkel dolgozunk, igy a zöldfal átadáskor is közel teljesen zárt felületet képez, ahogy az alábbi, átadás után készült képen is látható:

Zöldfal építés után

Zöldfal 3d látványterv készítése

Személyes felmérést követően lehetőség van díjmentes, méretazonos zöldfal látványterv készítésére is.

Zöldfal látványterv
Zöldfal világítás

Kültéri zöldfalak

Kaspórendszerünk teljesen UV és fagyálló, így kültéri zöldfalaink is ebből készülnek. Bármilyen homlokzatra szerelhető, de igény esetén támrendszert is építünk hozzá.
Mivel túlnyomórészt örökzöld növényekkel dolgozunk kültéri zöldfalainknál, így a téli öntözés megoldása is szükséges, ezért fagymentes öntözést építünk ki.

- A zöldfalak csökkentik a városi hősziget jelenséget, mivel a növények árnyékolják és hűtik a környezetet párologtatás révén.

- Másodszor, a zöldfalak javítják az épületek hőszigetelését, így csökkentve a fűtési és hűtési költségeket.

- Emellett növelik a biodiverzitást, mivel a zöldfal élőhelyként szolgálnak különböző rovarok és madarak számára. Különösen ügyelünk rá, hogy virágzó növények is kerüljenek a zöldfalba, ezzel méhlegelő mezőt kialakítva.

- A zöldfalak továbbá hozzájárulnak a levegőminőség javításához és az esővíz szűréséhez, elősegítve a fenntartható városi környezet kialakítását.

Zöldfalak pozitív hatásai


A zöldfalakban lévő növények légtisztító hatása jelentős előnyökkel jár az otthoni és irodai környezetekben egyaránt. Itt van néhány kiemelt pozitív hatás, amelyet a zöld növények kínálhatnak:

Légszennyeződések eltávolítása:
Bizonyos növények képesek adszorbeálni és lebontani a levegőben található káros szennyeződéseket, mint például a benzolt, formaldehidet, trichloretilént és ammóniát.
A zöldfalaink növényeit úgy válogatjuk össze, hogy azok a legnagyobb és változatosabb légtisztítást végezzék.

Oxigén termelése:
A fotoszintézis során a növények szén-dioxidot vesznek fel és oxigént bocsátanak ki, javítva ezzel a belső levegő minőségét és frissességét.
Mivel a zöldfalakban hatalmas növényfelületet hozunk létre, így számottevő oxigént termelhetnek.

Páratartalom szabályozása:
A növények transzpirációja segít növelni a levegő relatív páratartalmát, ami hozzájárul a légzőrendszer egészségéhez és a bőr hidratáltságához.
A zöldfalak növényei különösen jól érzik magukat az általuk kialakított mikroklímában.

Stresszcsökkentés:
A zöld növények jelenléte csökkenti a stresszt és javítja a mentális jólétet, ami közvetetten hozzájárul az egészségesebb életmódhoz. Ezek a légtisztító hatások teszik a növényeket értékes kiegészítőkké otthonainkban és munkahelyeinken, elősegítve a fenntarthatóbb és egészségesebb környezet kialakítását.
Zöldfalainknál törekszünk a természetes hatás elérésére.

Minden zöldfalunk alapját képezik az alábbi növények, melyeket gondosan válogattunk össze azok légtisztító hatásaikat szem előtt tartva:

Zöldfal
Zöldfal ár
Árak, Kalkulátor

Számolja ki kalkulátorunk segítségével az Ön zöldfalának árát.

Kiemelet partnerek