Mobil zöldfal

Fali és álló Mobil zöldfal megoldásaink

Olyan irodákba, éttermekbe és mobilitást igénylő terekbe, ahol fontos a tér átrendezhetősége, vagy egyszerűen nincs a falon kialakítható szabad hely - javasoljuk a mobil zöldfal megoldásainkat

Mivel minden típusból számos méret és kialakítás létezik, így kérjük keressen fel minket további információkért és az aktuális árakért.
Lépjen velünk kapcsolatba

Fali és álló zöldfal kivitelek

Melyek burkolata lehet műanyag vagy alumínium / rozsdamentes fém, öntözésük automata vagy mobil víztartályos.
Álló mobil zöldfal

Prémium álló mobil Zöldfal kivitelek

Kizárólag rozsdamentes fémből és alumíniumból készülnek, rejtett kerekeken gurulnak, mindegyik kialakítás aljában víztartály található így teljesen önálló öntözésűek, csupán a tartályt kell utántölteni szükség esetén.

Mindkét oldalán zöldfal található, így összesen 96db növény ültelthető bele.

Teljes mélysége
45 cm
Teljes magassága
201,5 cm
Teljes szélessége
103,8 cm
Ebből a modellből elérhető azonos méretekkel vízeséses kialakítású típus is, mely kombinálható a zöldfalas kivitellel.
Zöldfal vízesés
Mobil zöldfal öntözés
Az alábbi kialakítások öntözése mobil víztartállyal történik. Ilyenkor magát a kiskocsit kell megtölteni vízzel, azt könnyen el lehet tolni a zöldfalhoz, majd arra rácsatlakoztatva azt, automatikusan elvégzi a zöldfal öntözését.

Álló mobil zöldfal kivitelek

Lehetnek fixen álló, gurulós és rejtett gurulós szerkezetűek, utóbbiak kizárólag a Prémium sorozatban.

Továbbá lehetnek egy vagy kétoldali zöldfal kialakításúak.

Szélességük lehet
62,5 - 133 cm
Magasságuk lehet :
191 - 206 cm
Irodai mobil zöldfal
zöldfal falra akasztható

Falra akasztható kialakítású zöldfal megoldásaink

Műanyag burkolat esetén a 12 növénynek helyet adó fali növénykeret 72cm széles, 68cm magas és 12/22cm mély kialakítású, üresen 20kg súlyú szerkezet. Típusszám: ALF2/3.

Fém burkolat esetén a 24 növénynek helyet adó fali növénykeret 61,7cm széles, 51,2cm magas és 8/14cm mély kialakítású, üresen 9kg súlyú szerkezet. Típusszám: STF3/4

A beltéri zöldfalak jótékony hatásai

A beltéri zöldfalak nemcsak modern és látványos kiegészítői otthonainknak és munkahelyeinknek, hanem számos előnnyel is bírnak.
Ezek a zöld területek jelentős mértékben javítják a belső környezet minőségét, miközben különleges esztétikai élményt is nyújtanak.

Egyik legfontosabb előnyük, hogy javítják a beltéri levegő minőségét.
A zöldfalakban található növények képesek adszorbeálni a káros levegőszennyező anyagokat, mint amilyen a benzol, a formaldehid és a trichloretilén.
Ezeket a vegyületeket természetes módon távolítják el a levegőből, miközben oxigént termelnek, ami friss és tiszta légkört eredményez.

A zöldfalak párásító hatással is bírnak, ami különösen hasznos lehet a száraz, klímaberendezéssel ellátott irodákban és lakásokban.
A növények által kibocsátott pára segít fenntartani a megfelelő páratartalmat, ezáltal csökkentve a légúti problémák kockázatát és elősegítve a bőr egészségét.

Továbbá, a zöldfalak jelentős pszichológiai előnyökkel is járhatnak. A zöld szín és a természet közelsége csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot és növeli a produktivitást. Egy tanulmány szerint a növényekkel teli munkakörnyezetben dolgozók kevésbé érzik magukat feszültnek, és elégedettebbek munkájukkal.

Összességében a beltéri zöldfalak nem csak szemet gyönyörködtető elemei a tereknek, hanem aktív résztvevői is az egészségesebb és kellemesebb környezet kialakításának. Ezek a zöldfalak hozzájárulnak a jobb levegőminőséghez, a megfelelő páratartalom fenntartásához és az általános jóléthez, így mindenki számára előnyös választás lehet a zöldfal telepítése.

Zöldfal képkeret
Zöldfal ár
Árak, Kalkulátor

Számolja ki kalkulátorunk segítségével az Ön zöldfalának árát.

Kiemelet partnerek