zöldfal Áraink - azonnali növényfal árajánlat

Kérjen ajánlatot

Töltse ki az alábbi ajánlatkérőt az ott leírtak szerint, ez alapján azonnal kap egy hozzávetőleges zöldfal árajánlatot, melyet e-mailben 1-2 percen belül megküldünk Önnek. A növényfal ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, a megjelenített zöldfal ár csupán tájékoztató jellegű, minden esetben személyes vagy videókonferenciás felmérés szükséges a végleges ajánlathoz. Minden feltüntetett ár 27% áfát tartalmazó bruttó ár. Az ár taralmazza a világítást is.
Válasszon az alábbiak közül :

Víz, áram és csatornakiállás szükséges. Csatornakiállás hiányában vízátemelővel elvezethető a csurgalékvíz. A gépészeti berendezést külön helyiségben, bútorban érdemes elhelyezni, mely a zöldfaltól bármilyen távolságban lehet. Ezen rendszer esetén minden teljesen automatikusan történik (öntözés, tápoldatozás, lámpa kapcsolás, vízelvezetés, talajnedvesség mérés, tartály vízszint mérés).

294,900 Ft
449,900 Ft
* 18.8cm magas 1db kaspó - a talaj és az első kaspó alja között automata öntözésnél min 15cm távolság, félautomata öntözésnél min 27cm távolság szükséges.
* 30.2cm széles 1db kaspó - a két oldalán érdemes 1-2cm rés eltartással számolni.
Az e-mailben kiküldött ár tartalmazza a Budapesti kiszállási költséget is, ami 30,000 Ft
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
278,999 Ft
* 18.8cm magas 1db kaspó - a talaj és az első kaspó alja között automata öntözésnél min 15cm a távolság, félautomata öntözésnél min 27cm a távolság).
* 30.2cm széles 1db kaspó - a két oldalán érdemes 1-2cm rés eltartással számolni.
Az e-mailben kiküldött ár tartalmazza a Budapesti kiszállási költséget is, ami  30,000 Ft
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kiemelet partnerek