Zöldfal - növényfal referenciák

Sportközpont irodaház növényfal

Budapest

Sportközpont irodaház növényfal

Ezt a félautomata zöldfalunkat a Budapesti Sportközpont irodaházába telepítettük.

Érdekessége a közepén elhelyezkedő TV. Szerencsére kaspórendszerünkkel bármilyen formát, kialakítást meg tudunk valósítani - így a TV-nek gond nélkül tudunk vízmentes helyet biztosítani. A kaspórendszer zárt maradt még ilyen kialakítás mellett is, a készülékhez semmilyen víz nem juthat.

A profi világításnak köszönhetően rendkívül látványos növekedésnek indultak a növények a telepítést követően.

Az Irodaházak növényfalainak jelentősége

Az irodaházak növényfalai, vagy más néven zöldfalak, egyre népszerűbbek a modern munkahelyi környezetekben. Ezek a függőleges kertek nem csupán vizuálisan emelik az irodák minőségét, hanem jelentős egészségügyi és pszichológiai előnyöket is nyújtanak a dolgozók számára.

A növényfalak elősegítik a belső levegő tisztítását, adszorbeálva a káros szennyeződéseket, mint például a benzolt, a formaldehidet és a trichloretilént, amelyek gyakran megtalálhatóak az iroda bútorokból és tisztítószerekből felszabaduló gázokban. Ezenfelül a növények által termelt oxigén javítja a levegő minőségét, ami közvetlenül hozzájárul a dolgozók nagyobb energiaszintjéhez és jobb koncentrációs képességéhez.

A zöldfalaknak pszichológiai hatásai is vannak. Kutatások szerint a természetes elemekkel teli munkakörnyezet csökkenti a stresszt és javítja a mentális jólétet. A zöld szín nyugtató hatású, így a növényfalak hozzájárulnak egy harmonikusabb és produktívabb munkahelyi légkör kialakításához.

Emellett a növényfalak segítenek a zaj csökkentésében is, ami különösen hasznos nyitott irodai terekben, ahol a háttérzaj zavarhatja a munkavégzést. A növények természetes akusztikai szigetelőként funkcionálnak, csökkentve ezzel a zajterhelést és elősegítve a nyugodtabb munkakörnyezetet.

Összefoglalva, az irodaházak növényfalai nem csak esztétikailag emelik a munkahelyi környezet színvonalát, hanem javítják a levegő minőségét, csökkentik a stresszt és a zajt, így hozzájárulva a dolgozók általános jólétéhez és produktivitásához. Ezért egyre több vállalat dönt úgy, hogy zöldfalakat integrál az irodai tervezésbe, előmozdítva ezzel a fenntartható és egészséges munkakörnyezetet.

Sportközpont irodaház növényfal
Zöldfal ár
Árak, Kalkulátor

Számolja ki kalkulátorunk segítségével az Ön zöldfalának árát.

Kiemelet partnerek