Zöldfal - növényfal referenciák

Erste bank növényfal

Nyíregyháza

Élő zöldfal

Erste vidéki plázában lévő fiókjába telepítettük ezt a teljesen automata élőnövényes zöldfalunkat.

Teljesen automata az öntözés, tápoldatozás, világítás vezérlés, öndiagnosztika és vízelvezetés.

A gépészetet a zöldfal mögötti iroda alsó szekrényébe helyeztük el. Minden automatikusan történik, csupán a növények időszakos, 2 havonta esedékes karbantartása szükséges.

Mik az élő zöldfalak pozitív tulajonságai?

1. Esztétikai vonzerő és első benyomás

Az első benyomás rendkívül fontos, különösen az ügyfélvárókban. Egy jól megtervezett zöldfal azonnal magára vonja a figyelmet, és pozitív benyomást kelt a látogatókban. A természetes zöld színek nyugalmat és frissességet sugallnak, ami különösen fontos lehet egy orvosi rendelőben, ügyvédi irodában vagy bármilyen szolgáltató egységben, ahol az ügyfelek gyakran idegesen vagy stresszesen érkeznek.

2. Légminőség javítása

A zöldfalak nemcsak szép látványt nyújtanak, hanem hozzájárulnak a levegő minőségének javításához is. A növények természetes módon szűrik meg a levegőt, eltávolítják a káros anyagokat, és oxigént termelnek. Ez különösen fontos zárt terekben, ahol a levegő gyakran kevésbé friss és tiszta. Az ügyfélvárókban a jobb légminőség segíthet az ügyfelek kényelmének növelésében és a várakozási idő kellemesebbé tételében.

3. Stresszcsökkentés és jóllét

Számos tanulmány bizonyítja, hogy a természet közelsége csökkenti a stresszt és javítja az általános közérzetet. A növényfalak jelenléte nyugtató hatással van az emberekre, csökkenti a szorongást és javítja a hangulatot. Egy zöldfalas ügyfélváró kellemesebb környezetet biztosít, amely hozzájárul az ügyfelek és a dolgozók jóllétéhez egyaránt.

4. Akusztikai előnyök

A növényfalak hatékonyan csökkenthetik a zajszintet is, mivel a növények és a föld elnyelik a hanghullámokat. Ez különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol sok ember tartózkodik egyszerre, és ahol a zaj szintje zavaró lehet. Az ügyfélvárókban a csökkentett zajszint nyugodtabb és kellemesebb környezetet teremt.

5. Környezettudatosság és vállalati imázs

Egy zöldfal elhelyezése az ügyfélváróban azt a benyomást kelti, hogy a vállalat törődik a környezettel és fenntartható megoldásokat alkalmaz. Ez pozitívan befolyásolja a vállalat imázsát és erősíti a márkát. Az ügyfelek gyakran nagyra értékelik, ha egy vállalat figyelmet fordít a környezetvédelemre és zöld kezdeményezéseket támogat.

6. Kreativitás és produktivitás növelése

A természetes elemek jelenléte a munkahelyen nemcsak a közérzetet javítja, hanem növeli a kreativitást és a produktivitást is. Kutatások kimutatták, hogy a növények jelenléte fokozza a munkavállalók teljesítményét és elégedettségét. Bár ez közvetlenül nem az ügyfélváróra vonatkozik, a pozitív hatások az egész munkakörnyezetben érezhetők, ami végső soron az ügyfelek elégedettségét is növeli.

7. Könnyű karbantartás

A modern zöldfal rendszerek könnyen karbantarthatók és hosszú távon fenntarthatók. Az automatikus öntözőrendszerek és a tápoldatozó rendszerek biztosítják, hogy a növények mindig megfelelő mennyiségű vizet és tápanyagot kapjanak. Ez minimalizálja a karbantartási igényt és biztosítja, hogy a zöldfal mindig szép és egészséges maradjon.

Erste bank növényfal
Zöldfal ár
Árak, Kalkulátor

Számolja ki kalkulátorunk segítségével az Ön zöldfalának árát.

Kiemelet partnerek