Zöldfal - növényfal referenciák

Erste irodai zöldfal

Budapest

Erste bank irodai zöldfal

Ezen teljesen automata beltéri irodai zöldfalunk egy pesti Erste fiókba került.

Teljesen automata a tápoldatozás, öntözés, világítás vezérlés és a vízelvezetés is, így a növények 2 havonkénti gondozásán kívül nem szükséges semmilyen teendő az irodai dolgozók részéről.

Távfelügyeleti rendszerünknek köszönhetően a zöldfallal kapcsolatban minden információt távolról is elérünk, hiba esetén azonnali riasztást kapunk és rögtön elhárítjuk azt.

Az irodai növényfalaknak számos előnye van:

- nyugodt hangulatot teremt

- tompítja a zajokat

- tisztítja a levegőt

- párásít

- oxigéndús környezetet biztosít

Az irodai zöldfalak pozitív hatásai a dolgozókra

Az irodai zöldfalak egyre népszerűbbek a modern munkahelyi környezetekben, köszönhetően annak, hogy számos pozitív hatással bírnak a dolgozókra. Ezek a zöldfalak nem csupán vizuálisan vonzóak, hanem jelentősen javítják a munkahelyi légkört és az alkalmazottak jólétét is.

Először is, az irodai zöldfalak hozzájárulnak a levegő minőségének javításához. A növények képesek eltávolítani a levegőben lévő szennyező anyagokat, mint a benzol, a formaldehid és a trichloretilén, amelyek gyakran megtalálhatóak irodai bútorokból és tisztítószerekből felszabadulva. Ezáltal a dolgozók frissebb, tisztább levegőt lélegezhetnek be, ami csökkenti a légúti problémák kockázatát és növeli az általános egészséget.

A növényfalak jelenléte szintén javítja a munkahelyi hangulatot. A zöld szín nyugtató hatású, és a természetes elemek közelsége csökkenti a munkahelyi stresszt. Kutatások szerint a természet közelsége növeli a dolgozók mentális készségeit és produktivitását, valamint elősegíti a kreatív gondolkodást.

Továbbá, a növényfalak hozzájárulnak a munkahelyi zaj csökkentéséhez is. A növények természetes akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek elnyelni a háttérzajt, így nyugodtabb és koncentráltabb munkakörnyezetet teremtve.

Végül, de nem utolsósorban, az irodai zöldfalak hozzájárulnak a munkahely esztétikai értékének növeléséhez. Egy jól megtervezett növényfal kellemesebbé és vonzóbbá teszi a munkakörnyezetet, ami növelheti a dolgozók munkával való elégedettségét és csökkentheti a fluktuációt.

Összességében az irodai zöldfalak nem csak dekoratív megoldások, hanem lényeges eszközök a munkahelyi légkör és a dolgozók jólétének javítására. Ezek a zöld struktúrák segítenek egy egészségesebb, produktívabb és összetartóbb munkahely kialakításában, amely előnyös minden érintett számára.

Irodai zöldfal = Vertiflóra

Erste irodai zöldfal
Zöldfal ár
Árak, Kalkulátor

Számolja ki kalkulátorunk segítségével az Ön zöldfalának árát.

Kiemelet partnerek