Zöldfal - növényfal referenciák

Metrohm - élőfal

Budaörs

A Metrohm Budaörsi irodájába telepítettük ezt az egyedi élőfalat.

Különlegessége a rozsdamentes lemezből készült tartály és oldalsó burkolat. Természetesen bármilyen anyagból tudunk készíteni egyedi burkolatot - akár bútorlapokból is, így tökéletesen beleillik a környezetébe.
Növényekből letisztult, kis kinyúlásúak lettek telepítve, szem előtt tartva a változatosságot.

Ezen élőfalunk félautomata öntözésű lett, mivel a csatornába köthető vízelvezetés nem volt megoldható átemeléssel sem. Az alatta lévő tartályt egy csapon keresztül tölthető meg, innen egy vezérelt szivattyú juttatja a vizet a kaspókba. Igény esetén a tartály töltését is tudjuk automatikusa építeni, így a teljes öntözés automata üzemelésűre is megvalósítható csatorna hiányában is.
Ha a vízforrásnál van elgendő hely, a tápoldatozást is be tudjuk építeni, így csatorna elvezetés nélkül is 100%-ban automata élőfalat tudunk telepíteni.

Élőfalaink növényei tisztítják és oxigénnel dúsítják a levegőt, nyugtatóak és zajtompító hatásúak.

Az irodákba helyezett élőfalak kimutathatóan növelik a produktivitást, pozitív engeriával tölti fel a dolgozókat és oxigéndús, optimális páratartalmú környezetet hoznak létre maguk körül.

Ezen élő növényes falunk, ahogy a legtöbb telepítése 1 napot vett igénybe a megfelelő tervezés és profi csapatunknak köszönhetően.

Számolja ki az Ön élőfalának árát weblapunkon, ahol AZONNALI árat kaphat néhány adat megadásával. Nézzen körül referenciáink között, ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket bátran - meglepően gyorsan válaszolunk Önnek.

Az élőfalak előnyei

Az élőfalak nemcsak esztétikailag gazdagítják a tereket, de számos egészségügyi és környezeti előnnyel is bírnak. Ezek a függőleges kertek javítják a belső levegő minőségét, hiszen képesek adszorbeálni a káros levegőszennyező anyagokat, miközben oxigént termelnek, frissítve ezzel a környezetet. Párásító hatásuk révén segítik a megfelelő páratartalom fenntartását, ami csökkenti a légúti problémák kockázatát és javítja a bőr állapotát. Emellett pszichológiai előnyökkel is járnak: a zöld szín és a növények látványa csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot és növeli a produktivitást, így az élőfalak kiváló választás minden belső térbe.

Élőfal = Vertiflora

Metrohm - élőfal
Zöldfal ár
Árak, Kalkulátor

Számolja ki kalkulátorunk segítségével az Ön zöldfalának árát.

Kiemelet partnerek